TD9801200

lördag 14 april 2012

True artPhoto: Christopher Stott:  7:00, 8:00, 9:00 //Popular Etiquette // Vintage Electric Fan & Three Glasses of Water // Western Electric Telephone // Three Vintage Fans

Olika bilder från Christopher Stotts portfolio. Han målar förresten bilderna ultrarealistiskt med olja på duk, ja precis, de är målningar!

Translation: Different pictures from artist Christopher Stott's portfolio. He creates his art with ultrarealistic looks with oil and canvas, and yes, they are paintings not photos!

2 kommentarer:

  1. Wow, sååå himla snyggt målat, ser så verkligt ut! =) Och jag vill ha en likadan fläkt, en gammal och fin =)
    Ja, mint är verkligen superfint i lagom mängd! Håller på och målar en stol men den blev lite för turkos så ska försöka blanda till den mer till mint... =)
    Jadu, loppisar.. Jag åker ju runt här i alingsåstrakten och även lite i göteborg ibland. Var bor du? =) Annars är bara tipset att inte ge upp, ibland är utbudet riktigt värdelöst men då gäller det att inte tappa intresset. Ibland kan jag ha varit på loppis flera, flera gånger utan att hitta någonting men så vips, hitar man något bra/fint =) Så ge inte upp!

    SvaraRadera
  2. Jag vill också ha en sånn retrofläkt. Såg en på röhsska när jag var där i guld och svart, sjukt cool, fast passar inte in här hemma någonstans om det nu skulle finnas någon kopia. Jag bor i Göteborg, folk är nog ganska uppdaterade när det kommer till loppis här men jag ska kolla på göteborgs auktionsverks nätauktion som dom har varje måndag. Fick tips av min lärare, hon hade köpt ett par rariteter där, orginal med stämplar och allt! Projekt är att också åka iväg till kretsloppsparken i Göteborg vid Alelyckan och se om jag kan hitta iallafall en gammal dörr att ha som bordsskiva! Ska köpa vita benbockar på IKEA, snyggt och billigt tycker jag :D Har du varit på kretsloppsparken, någonting att ha?

    SvaraRadera